Beta-demo van reli-game Left Behind: Eternal Forces | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Left Behind Games heeft vandaag een demoversie vrijgegeven van Left Behind: Eternal Forces, een RTS-game gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks met een behoorlijke Christelijke lading. Hoewel God de aarde in een week behoorlijk stabiel wist te krijgen, komt Left Behind Games eerst met een 'Beta Demo' alvorens over te gaan tot het echte werk. De demo is dus niet representatief voor de uiteindelijke game.

Left Behind: Eternal Forces speelt zich af in de toekomst. Allegelovigen zijn afgevoerd naar de hemel om daar veilig te vertoeven,terwijl de gezanten van Satan op aarde zijn neergedaald. Deze stoutertshebben de controle over de Verenigde Naties genomen en proberen allelanden van de wereld onder zich te krijgen. Een kleine groep verweertzich echter tegen Satan, deze groep noemt zich de Tribulation Forces.In het spel neem je de controle over deze groep en mag je in de stratenvan New York, de strijd aan gaan met Satan en zijn makkers.

De 'beta demo' is te downloaden bij Worthplaying en AOL, is 190 MB groot. De demo bevat vier singleplayermi ies en een tutorial.

Wat we ons alleen nog afvragen: als je twee reten hebt, welke is dan je Right Behind en welke je Left Behind?


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou