Bepaalde Steam-games nu te importeren naar GOG | Gamer.nl

Bepaalde Steam-games nu te importeren naar GOG | Gamer.nl

Het is vanaf nu mogelijk om bepaalde Steam-games gratis over te zetten naar een GOG-bibliotheek, via een service genaamd GOG Connect.

Met de service is het mogelijk om bepaalde games te delen tu en de twee online gamesplatformen, zonder twee keer voor het spel te hoeven betalen.

Op het moment zijn onder andere Bit.Trip.Runner, FTL: Advanced Edition, The Witcher: Enhanced Edition en The Witne over te zetten. De volledige lijst met beschikbare titels is op de website van GOG te vinden.

Door een Steam-account te koppelen aan een GOG-account kunnen gebruikers hun Steam-games importeren naar hun GOG-account. Daarbij kunnen gebruikers zelf bepalen welke games ze wel of niet willen overzetten. Het is niet mogelijk om savefiles en achievements mee te nemen.

Volgens GOG moet GOG Connect gezien worden als een service. De beschikbare games zullen fluctueren en sommige games zijn zelfs maar voor een gelimiteerde tijd beschikbaar. De resterende tijd om een game te claimen staat weergegeven op de GOG Connect-pagina. Wanneer een game eenmaal is overgezet, blijft deze in de bibliotheek van de gebruiker staan, zelfs wanneer de betreffende game niet meer via GOG Connect wordt aangeboden.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou