Belangrijkste aspect The Medium 'alleen mogelijk op next-gen'

Belangrijkste aspect The Medium 'alleen mogelijk op next-gen'

Het belangrijkste aspect van horror-game The Medium is alleen mogelijk door de rekenkracht van de Xbox Series X. Dat zegt Wojciech Piejko van ontwikkelaar Bloober Team in gesprek href="https://www.gamespot.com/articles/xbox-series-x-makes-horror-game-the-mediums-key-fe/1100-6476952/">met GameSpot</a>.

"Ik kan nog niks zeggen over het belangrijkste aspect", zegt lead designer Piejko. "Dat moeten we bewaren voor later. Maar de gameplaymechanieken rond dat aspect waren niet mogelijk op de huidige generatie. Dit is wat onze game uniek maakt. Het is zelfs gepatenteerd."

Volgens Piejko speelt de studio al sinds 2012 met het idee voor The Medium, maar is de technologie er nu pas klaar voor. "De game is natuurlijk wel veranderd en onze aanpak is nu anders, maar alleen next-gen kan onze visie werkelijkheid maken. Dus ja, we hebben hier op gewacht."

The Medium werd deze week onthuld tijdens een stream van Inside Xbox en komt uit op de Xbox Series X en pc. De game draait om hoofdpersoon Marianne, die visioenen ziet van de moord op een kind. Ze reist naar een verlaten hotel om antwoorden te vinden.

In het gesprek onthult Piejko meer details over de game. The Medium maakt gebruik van het derdepersoonsperspectief en de geestenwereld speelt een belangrijke rol. De game komt eind dit jaar uit.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Waarschijnlijk een soort 3d audio vergelijkbaar met de tempest engine.

0
test

@TommyVercetti ik gok zelf: naadloos schakelen tussen onze wereld en een paranormale wereld, zonder laadtijden!

0

@ErikNus zonder laadtijden. Is dat niet wat sony gaat hebben bij al hun games? Beetje jammer dat het alleen xbox/pc word 😑

0
test

@ErikNus Dat is wel nice.

0
test

@ErikNus zoals titanfall 2's timefall level?

0
test

Paar dagen terug onder het bericht van de onthulling poste ik al deze link, hier gaat hij nog iets dieper op de game in: https://www.gamespot.com/amp-articles/upcoming-horror-games-key-feature-impossible-witho/1100-6476952/ The Medium draait dus om "points of view". Dus misschien dat het schakelen tussen verschillende points of view/werelden niet mogelijk was op vorige consoles vanwege de laadtijden. Afijn, ben erg benieuwd wat uiteindelijk dit belangrijkste aspect gaat zijn. Mijn interesse is zeker gewekt!

0

Aanbevolen voor jou