De Fallout-fan had op zijn site, www.fallout-posters.com, een aantal zelfgemaakte posters gezet die geïnspireerd zijn door de games Fallout 3 en Fallout: New Vegas. De poster konden gratis gedownload worden in hoge resolutie, maar zijn inmiddels door Andersen offline gehaald.

Anderson ontving de waarschuwing van DLA Piper, een internationaal advocatenkantoor dat Bethesda vertegenwoordigt. Hierin wordt geëist dat de posters van de site gehaald worden. Verder noemt het kantoor de site een "inbreukmakende website" vanwege het woord Fallout in de domeinnaam. Bezoekers zouden hierdoor kunnen denken dat de site van Bethesda is.

Andersen heeft in de dagen na het lanceren van zijn website naar eigen zeggen "meer dan 100.000 unieke bezoekers" gehad. Hij zegt het volgende op zijn blog: "Ik heb dit alleen maar gedaan omdat ik een fan ben, er stonden niet eens advertenties op de site". Andersen heeft een reactie naar DLA Piper en Bethesda gestuurd waarin hij Bethesda afraadt "hun trouwste fans te vervolgen". Ook verweert hij zich hierin tegen de beschuldigingen van Bethesda. De posters staan inmiddels niet meer op de site.