Begin november gratis DLC voor Medal of Honor | Gamer.nl

Begin november gratis DLC voor Medal of Honor | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De download voegt een nieuwe multiplayermodus genaamd 'Clean Sweep', twee nieuwe maps en nieuwe versies van twee huidige maps toe. Clean Sweep is een eliminatiemodus waarin spelers moeten rekenen op hun eigen expertise en dat van hun team. De twee nieuwe maps, Bagram Hangar en Khyber Caves, zijn voor deze modus bedoeld. Twee huidige maps, Diwagal Camp en Kabul City Ruins, krijgen bovendien een nieuw ontwerp voor de modus. 

Alleen bezitters van een zogenaamde Online Pa kunnen de content gratis downloaden. Een code hiervoor wordt geleverd bij winkelexemplaren van de game. Mensen die zo'n code niet hebben, kunnen deze aanschaffen via Xbox Live of PlayStation Network. Over een PC-versie van de DLC wordt in het persbericht niet gesproken.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou