Beelden van onaangekondigde scifi-rpg van Sony XDev uitgelekt

Beelden van onaangekondigde scifi-rpg van Sony XDev uitgelekt

Sony PlayStation-studio XDev zou een externe ontwikkelaar helpen bij de ontwikkeling van een scifi-rpg, en mogelijke eerste beelden daarvan zijn nu uitgelekt.

In de clip van zo'n zes seconden die op IconEra werd geplaatst is een derdepersoonsperspectief waarneembaar. Een personage loopt rond terwijl er een gigantisch wezen op de achtergrond te zien is. Vanwege de setting en het camerastandpunt hebben mensen op internet het spel liefkozend 'Gears of Effect' genoemd, refererend naar de franchises Gears of War en Mass Effect.

XDev is een Sony-studio die externe studio's helpt bij het ontwikkeling van games die (tijdelijk) exclusief op PlayStation-consoles uitkomen. Zo heeft het bedrijf eerder meegeholpen aan Death Stranding, Detroit: Become Human en Returnal, en helpt het Team Ninja ook met de ontwikkeling van het aankomende Rise of the Ronin. Het is dus aanneembaar dat de nog onaangekondigde game exclusief op PlayStation-systemen uitkomt.

Hoewel het om vroege beelden gaat, claimt insider Dusk Golem op gameforum ResetEra dat de ontwikkeling van het spel al behoorlijk vergevorderd is. De game zou al volledige ingesproken stemmen en gecomponeerde muziek hebben. Ook wordt geclaimd dat het op Unreal Engine 5 draait en dat de hoofdontwikkelaar gesitueerd is in Europa.

Hoe dan ook is deze nieuwe IP nog niet officieel aangekondigd en er zijn dan ook nog geen officiële details beschikbaar.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@coola echt ja? na wat beelden van 6 seconden?

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@coola ik vind het er ook meteen interessant uit zien. Ik hou dan ook van Gears, Mass Effect, sfi-fi en (3rd) person shooters en/of RPGs. Tikt dus meteen een aantal boxen af!

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Ben vooral benieuwd van welke studio deze game is, de originele bron claimt dat het om een Europese studio gaat en niet een Xdev game is van de lijst die in oktober is gelekt, dus niet Sumo Digital of Ballistic Moon. Edit: wat mensen op ResetEra hebben wat lopen zoeken en het lijkt erop dat het om een project van People Can Fly te gaan. Rechts onderin kan je het woord "red", en People Can Fly had een game in de prototype fase met die naam. Kan natuurlijk ook toeval zijn.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@Snoop213 Ik denk dat wanneer Sony het sponsort je wel een bepaalde kwaliteit kan verwachten.

0

Aanbevolen voor jou