Beelden van Horizon-multiplayergame uitgelekt

Beelden van Horizon-multiplayergame uitgelekt

Er zijn bewegende beelden en artwork van een multiplayergame gesitueerd in het Horizon-universum uitgelekt.

Zowel de bewegende beelden als het artwork werd op Reddit geplaats en stammen blijkbaar uit 2020. Op het artwork zijn diverse onbekende personages te zien die het opnemen tegen een robot, en in de bewegende beelden loopt men door allerlei natuurlijke omgevingen die doen denken aan de Horizon-reeks. Wel zijn de graphics een stuk gestileerder in vergelijking met de huidige Horizon-games. De bewegende beelden zijn officieel verwijderd en kunnen dan ook niet geëmbed worden, maar zijn op moment van schrijven nog wel via Reddit zelf te bekijken.

Het Amsterdamse Guerrilla Games liet eind vorig jaar al weten de Horizon-reeks te willen uitbreiden met een multiplayergame. Via een vacature bevestigde men dat het om een "nieuwe cast aan personages" en een "unieke grafische stijl" gaat, wat deze beelden lijken te bevestigen.

Verder wordt er volgens geruchten ook gewerkt aan een mmo gebaseerd op Horizon in samenwerking met NCSoft, al lijkt dat om een ander project te gaan en is het bestaan nog niet officieel bevestigd. Op 22 februari komt wel Horizon Call of the Mountain uit voor PlayStation VR2. Ook wordt er gewerkt aan een Netflix-serie gebaseerd op de franchise.

Horizon
Horizon
Horizon
Horizon

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 niet mee eens. Er zijn nog maar 2 mainline games en de andere games hebben andere stijl of speelwijze. Is gewoon meer keuze. Zolang de kwaliteit van de afzonderlijke games goed is hoeft dit geen probleem te zijn. Dan geldt hetzelfde voor bijvoorbeeld de Halo games.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou