Beelden van geannuleerde Tomb Raider-horrorgame uitgebracht

Beelden van geannuleerde Tomb Raider-horrorgame uitgebracht

Square Enix heeft beelden van een geannuleerde Tomb Raider-horrorgame genaamd Tomb Raider: Ascension uitgebracht.

Om het vijfentwintigste jubileumjaar van de franchise te vieren, toonde de uitgever beelden van het prototype dat in ontwikkeling was voordat de reboot in 2013 uitkwam. 

Het bedrijf gaf drie video's uit: eentje met gameplay, eentje met concept art en eentje met mogelijke box-arts voor de game. In de vroege gameplay is te zien hoe Lara het tegen een aantal monsters opneemt en zelfs op een paard rijdt.

Tomb Raider: Ascension was bij Crystal Dynamics in ontwikkeling, maar het team kreeg uiteindelijk twijfels over de richting waarmee de franchise opging en het plan werd geschrapt. Uiteindelijk werd de in 2013 uitgebrachte reboot Tomb Raider gemaakt, dat het bovennatuurlijke voor een groot deel inwisselt voor realisme.

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Jammer, had ook leuk kunnen zijn.

0

Grappig om te zien dat er echt en punt wordt gemaakt van het feit dat het karakter al rennend zich om kan draaien en achteruit rennen. Ik vraag me af wat daar de toegevoegde waarde van had kunnen zijn. Als speler zie je geen donder meer als de camera niet meedraait. Wellicht als je een wapen hebt dat je dan achtervolgende vijanden van je af kunt slaan.

0

Aanbevolen voor jou