Nieuws
Call of Duty Black Ops: Cold War

Beelden van Call of Duty: Black Ops Cold War-multiplayer gelekt

Beelden tonen een nieuwe modus

Geschreven door Michel Musters op
Er zijn gameplaybeelden van de multiplayer van Call of Duty: Black Ops Cold War gelekt.

Hoewel de multiplayer pas aanstaande woensdag officieel wordt onthuld, spelen diverse streamers de game blijkbaar al. Eén van die streamers zond per ongeluk te vroeg gameplay uit, dat nu op diverse plekken te bekijken valt - al haalt Activision regelmatig de video's weg.

In de gameplay is een multiplayerwedstrijd te zien in een nieuwe modus waarin spelers VIPs moeten verdedigen, terwijl een ander team de VIPs probeert te redden. De map lijkt gebaseerd op Miami.

Call of Duty: Black Ops Cold War speelt zich na de eerste Black Ops af en draait om de klopjacht op Sovjetspion Perseus. De game schakelt net als het eerste deel tussen de jaren tachtig en de Vietnamoorlog. Verschillende bekende personages keren terug, zoals Mason, Woods en Hudson. De game bevat een multiplayer- en Zombies-modus. Verder is Warzone geïntegreerd in de game, met een battle pass-systeem en gratis content als wapens.

Call of Duty: Black Ops Cold War verschijnt op 13 november voor PlayStation 4, Xbox One en pc. De game komt ook naar de PlayStation 5 en Xbox Series X.

Dit artikel delen:

Lees meer

Alle werknemers van Skullgirls-studio zijn ontslagen Hoogtepunten: Super Mario-jubileum en RTX-videokaarten onthuld
1

Reacties op: Beelden van Call of Duty: Black Ops Cold War-multiplayer gelekt

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    poklaan

    • 6 september 2020 00:22
    Het is iets heel kleins en heeft 0 impact op de gameplay, maar het lijkt erop dat voor het eerst sinds Black Ops 2 we weer map specifieke facties krijgen. Sinds Ghosts heeft elke Call of Duty slechts 2 facties, ongeacht waar een map zich afspeelt had je altijd de twee dezelfde facties. WWII was bijvoorbeeld altijd Allies vs Axis, nooit bijvoorbeeld Duitsers tegen de Sovjets of Italianen tegen de Britten.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.