Beelden van Call of Duty: Black Ops Cold War-multiplayer gelekt

Beelden van Call of Duty: Black Ops Cold War-multiplayer gelekt

Er zijn gameplaybeelden van de multiplayer van Call of Duty: Black Ops Cold War gelekt.

Hoewel de multiplayer pas aanstaande woensdag officieel wordt onthuld, spelen diverse streamers de game blijkbaar al. Eén van die streamers zond per ongeluk te vroeg gameplay uit, dat nu op diverse plekken te bekijken valt - al haalt Activision regelmatig de video's weg.

In de gameplay is een multiplayerwedstrijd te zien in een nieuwe modus waarin spelers VIPs moeten verdedigen, terwijl een ander team de VIPs probeert te redden. De map lijkt gebaseerd op Miami.

Call of Duty: Black Ops Cold War speelt zich na de eerste Black Ops af en draait om de klopjacht op Sovjetspion Perseus. De game schakelt net als het eerste deel tussen de jaren tachtig en de Vietnamoorlog. Verschillende bekende personages keren terug, zoals Mason, Woods en Hudson. De game bevat een multiplayer- en Zombies-modus. Verder is Warzone geïntegreerd in de game, met een battle pass-systeem en gratis content als wapens.

Call of Duty: Black Ops Cold War verschijnt op 13 november voor PlayStation 4, Xbox One en pc. De game komt ook naar de PlayStation 5 en Xbox Series X.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Het is iets heel kleins en heeft 0 impact op de gameplay, maar het lijkt erop dat voor het eerst sinds Black Ops 2 we weer map specifieke facties krijgen. Sinds Ghosts heeft elke Call of Duty slechts 2 facties, ongeacht waar een map zich afspeelt had je altijd de twee dezelfde facties. WWII was bijvoorbeeld altijd Allies vs Axis, nooit bijvoorbeeld Duitsers tegen de Sovjets of Italianen tegen de Britten.

0

Aanbevolen voor jou