Nieuws
Overwatch

BattleTag kan tijdelijk gratis worden aangepast

Niet alleen Jesse McCree krijgt een naamsverandering

Geschreven door Michel Musters op
Battle.net-gebruikers kunnen nu tijdelijk gratis hun BattleTag aanpassen.

Normaliter kost het geld om de gebruikersnaam op Battle.net aan te passen, maar Activision Blizzard laat dit nu tijdelijk gratis toe. Dit vanwege het feit dat Overwatch-personage Jesse McCree aanstaande dinsdag een naamsverandering krijgt - het personage staat vanaf dan bekend als Cole Cassidy.

"Nu we een nieuwe naam introduceren, heb je misschien ook de behoefte om hetzelfde te doen", zo meldt het bedrijf in een blogpost. "Tot 5 november is het veranderen van je BattleTag gratis." Een naamsverandering kan via dit formulier aangevraagd worden.

In augustus liet Blizzard al weten dat McCree een naamswijziging zou krijgen. McCree is namelijk vernoemd naar Jesse McCree, de voormalige hoofdontwerper van Diablo 4. Hij werkt niet meer bij bedrijf nadat hij genoemd werd in de aanklacht van Activision Blizzard door de staat Californië. Die aanklacht draait om de discriminatie, seksuele intimidatie en ongelijkheid die volgens de staat heerst op de werkvloer van het bedrijf. McCree vertrok samen met Diablo 4-regisseur Luis Barriga en World of Warcraft-ontwerper Jonathan LeCraft. McCree werd specifiek in de aanklacht genoemd voor zijn werkgedrag.

Dit artikel delen:

Lees meer

Volgende omgeving in Valheim is de Mistlands Ontwikkelkosten Kena: Bridge of Spirits zijn terugverdiend
0

Reacties op: BattleTag kan tijdelijk gratis worden aangepast

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.