Battleship: The Video Game duikt op | Gamer.nl

Battleship: The Video Game duikt op | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Op 19 april draait de film Battleship in de Nederlandse bioscopen waarop de game gebaseerd is. De game wordt voor Xbox 360 en PlayStation 3 ontwikkeld door Double Helix Studios, de Wii-, Nintendo 3DS- en Nintendo DS-versie is in ontwikkeling bij Magic Pockets. 

In de game volgen spelers demolition expert Cole Mathis die in de Hawaiiaanse zee te maken krijgt met een buitenaardse dreiging. In de game moeten spelers zowel de Amerikaanse vloot als troepen op land aansturen. In het vlootgedeelte komt het kla ieke bordspelelement van Zeeslag (Battleship) terug en moeten strategische punten worden ingenomen met verschillende type schepen, terwijl op het strand een "angstaanjagende oorlog" wordt uitgevochten. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou