Nieuws
Battlefield V

Open bèta voor Battlefield V gaat begin september van start

Pagina inmiddels wel ofline

Geschreven door Pablo Bool op
Dice meldt dat de open bèta van Battlefield V begin september van start gaat. Zo wordt in een officieel bericht op de website vermeld. Momenteel krijgt men een 404 error wanneer er naar de link wordt genavigeerd en de gehele pagina blijkt offline te zijn gehaald, maar is via een omweg nog te bereiken. Op dezelfde pagina laat Dice weten welke veranderingen het gaat doorvoeren naar aanleiding van de gesloten bèta.

Tijdens Gamescom wordt volgens de pagina een nieuwe build getoond en dat de open bèta vanaf 'begin september' beschikbaar moet zijn.

Daarnaast wordt er door Dice aangegeven welke veranderingen ze precies gaan doorvoeren naar aanleiding van feedback van de gesloten bèta. Ten eerste wordt het revive-systeem aangepast. De mechaniek moet minder onhandig aanvoelen en, als men geen medic is, 2,5 seconden sneller gaan.

Ten tweede worden er veranderingen doorgevoerd ten aanzien van de ammunitie. Zo verandert Dice de hoeveelheid ammo waar spelers mee beginnen en hoeveel ammo wordt verkregen bij het looten.

Ten derde krijgt men minder voordeel bij het aanvragen van versterkingen. De kracht van de V-1 raket is namelijk net iets te sterk. Alhoewel het volgens Dice wel de bedoeling is dat een potje Conquest aan het einde moet escaleren door het aanvragen van versterking, is het momenteel net iets te veel. De explosieradius van de raket en de manier waarop tegenspelers eventueel tegenmaatregelen kunnen nemen tegen deze raket wordt onderzocht.

Battlefield V

Ten vierde tweakt Dice de 'Time To Kill' (TTK). Dit is de tijd dat een speler weet waar een tegenstander vandaan schiet en hoe lang het duurt om deze uit te schakelen. Dice heeft tegenstrijdige feedback hierover ontvangen en geeft aan nog verder te onderzoeken hoe ze dit kunnen verbeteren. Tenslotte worden wapens en gameplay in het algemeen ook gebalanceerd.

Waarom de pagina precies offline is gehaald, is niet duidelijk. Er is wel een andere pagina op de Nederlandse Battlefield-site te vinden die de gesloten bèta samenvat. Alhoewel deze pagina voornamelijk bestaat uit quotes van fans bestaat en niet exact aangeeft welke veranderingen de ontwikkelaar wil doorvoeren.

Battlefield V komt 11 oktober naar de PS4, Xbox One, en pc. Tijdens de E3 hebben we de game mogen spelen. Onze redacteur Jacco Peek omschreef de fps als "Veilig, solide en authentiek".

Dit artikel delen:

Lees meer

De weg naar geluk in We Happy Few Win de motorcross-game MXGP Pro voor PS4 of Xbox One
4

Reacties op: Open bèta voor Battlefield V gaat begin september van start

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  LordLuc

  • 16 juli 2018 17:37
  Hm.. ik hoop dat Fallout 76 iets eerder begint.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • battlefield_4

  • 16 juli 2018 23:10
  @LordLuc oke leuk man , heeft niks met battlefield te maken

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  violentchild

  • 17 juli 2018 08:15
  Uh sneller reviven als je geen medic bent, klopt dit wel? 'De mechaniek moet minder onhandig aanvoelen en, als men geen medic is, 2,5 seconden sneller gaan.'

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  clandestine666

  • 17 juli 2018 16:20
  @violentchild Ja het klopt, ook squadmates kunnen je reviven in BF 5, alleen duurt het wat langer dan als een medic het doet.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.