Battlefield 4 speelt zich af in Singapore, Shanghai en Azerbeidzjan | Gamer.nl

Battlefield 4 speelt zich af in Singapore, Shanghai en Azerbeidzjan | Gamer.nl

EA Sports heeft een gratis FIFA 14 Ultimate Team: World Cup-modus aangekondigd voor FIFA 14.

In de game nemen spelers controle over Sergeant Daniel Recker, die lid is van het Tombstone-team. Dit team probeert informatie te verkrijgen van een Ru ische generaal in Bakoe, Azerbeidzjan. De soldaten worden echter ontdekt en moeten met een Ru isch schip zien te ontsnappen aan de Ru ische troepen. Spelers komen er achter dat de Chinese admiraal Chang van plan is China over te nemen en de Ru en hem willen helpen.

Het Tombstone-team gaat vervolgens naar Shanghai om een groep belangrijke mensen te redden. China is in rep en roer door de moord op de toekomstige leider Jin Jié, en de straten worden gevuld met gevechten tu en rebellen en de politie. Ondertu en neemt Chang de controle over het land over en verdedigt hij China samen met de Ru en. Wanneer het Tombstone-team op CIA-agent Laszlo W. Kovic stuit, wordt de reis voortgezet naar Singapore. 

Naast details over het verhaal geeft het bericht op de Battlefield Blog ook informatie over de teamgenoten in de singleplayer. Dit zijn PAC en Irish. Battlefield 4 is vanaf 29 oktober verkrijgbaar voor Xbox 360, PlayStation 3 en PC en komt ook naar PlayStation 4 en Xbox One.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou