'Batterijduur DualSense drie à vier uur langer dan DualShock 4'

'Batterijduur DualSense drie à vier uur langer dan DualShock 4'

Een Reddit-gebruiker zou informatie hebben gedeeld over de DualSense, de controller voor de aankomende PlayStation 5. De batterij zou bijvoorbeeld drie à vier uur langer meegaan dan de PS4-controller.

Een Reddit-gebruiker die zichzelf viper_on_fire noemt plaatste de informatie, en haalde de post daarna weer weg. Een andere gebruiker heeft de informatie echter samengevat en opnieuw geplaatst. Hoewel iedereen op Reddit kan claimen informatie te hebben over de DualSense-controller, plaatste viper_on_fire een mogelijk zelfgemaakte video van de DualSense.

Volgens de post gaat de batterij ongeveer drie à vier uur langer mee dan de DualShock 4. Mogelijk komt dit door verbeterde batterijen en het verwijderen van de lichtbalk aan de bovenkant van de controller. De 'lichtstreep' op voorkant van de DualSense zou veel minder licht afgeven. Door het gebrek aan de lichtbalk zou de controller echter niet werken met PlayStation VR-games die gebruikmaken van de lichtbar.

De actieknoppen zouden nagenoeg gelijk aanvoelen als die op de DualShock 4, maar de touchpad in het midden zou een stuk beter reageren en meer klikken. De L1- en R1-knoppen zouden meer als triggers aanvoelen, en de L2- en R2-knoppen zouden nog meer weerstand dan gebruikelijk bieden. Tot slot zou viper_on_fire hebben gemeld dat de DualSense comfortabeler aanvoelt dan de DualShock 4.

De PlayStation 5 moet ergens eind dit jaar uitkomen. Een precieze releasedatum en prijs zijn nog niet onthuld.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Dat mag ook wel, ik vond die van de DualShock 4 best wel erg snel leeg gaan

0

Maar zelfs dan is het een bizar korte batterijduur tegenover de Xbox One (30 uur), Switch (40 uur) en Wii U (80 uur).

0
test

@markiewong je was me voor dacht de switch die is pas lang. Maar xbox one weet niet of die 30 uur pakt volgens mij is die batterij pack sneller leeg bij mij altijd.

0
test

@hulstpower Die van de switch is idd bizar lang. Kan de keren dat ik hem aan de lader heb gedrukt wel op 2 handen tellen

0

@hulstpower Het schijnt te verschillen per batterij/batterypack die je gebruikt. Varierend van 10 tot 30 uur. Raar eigenlijk dat de xbox one controller gewoon nog batterijen gebruikt, de Switch pro controller gebruikt exact dezelfde batterij als de 3DS, daarom heeft hij ook een vrij lange batterijduur.

0

Aanbevolen voor jou