Batman: Arkham-schrijver keert niet terug voor derde deel | Gamer.nl

Batman: Arkham-schrijver keert niet terug voor derde deel | Gamer.nl

EA Sports heeft een gratis FIFA 14 Ultimate Team: World Cup-modus aangekondigd voor FIFA 14.

Toen Dini ontwikkelaar Rocksteady Studios en uitgever Warner Bros. vroeg naar een derde deel kreeg hij te horen dat het nog enige tijd zou duren voordat werk aan een derde deel zou beginnen. Bovendien "werd er gesuggereerd dat Warner en Rocksteady voor toekomstige games mi chien niet zouden samenwerken met freelance schrijvers. De boodschap was dat als er andere intere ante opdrachten op mijn pad zouden komen, dat ik die mi chien aan zou willen nemen."

"Toen ik later hun aankondiging las voor de Harley Quinn's Revenge-uitbreiding en de geruchten over een Arkham-prequel of Justice League-game, was het duidelijk dat ze in hun behoefte aan schrijvers voorzien waren", vertelt Dini. Hij geeft aan dat hij het advies van Warner al had opgevolgd en tot 2013 vol zit met diverse projecten.

"Het was leuk om te werken met Warner en Rocksteadt aan de eerste twee Arkham-games en ik ben hen beide dankbaar voor een geweldige ervaring. Rocksteady heeft een geweldig team aan artists en verhalenvertellers en het was boeiend en verhelderend voor mij om onderdeel te zijn van dat team. Als we op een bepaald punt weer eens samenwerken, dan zou dat ook gaaf zijn."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou