Batman: Arkham Asylum 2 misschien laatste game voor de Joker | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Dit wordt de laatste keer voor mij [dat ik de stem van de Joker inspreek], geen twijfel over mogelijk", aldus Hamill tegen website IGN. Hoewel Hamill niet vertelt of de Joker dood gaat in het vervolg op Batman: Arkham Asylum, verwacht hij niet dat de populaire schurk nog terugkeert in de serie.

Er is nog nagenoeg niets bekend over Batman: Arkham Asylum 2. Er wordt wel gespeculeerd over de schurken die naast de Joker in de game zullen verschijnen. Volgens de laatste geruchten zullen Two-Face en Mr. Freeze zeker aanwezig zijn en zal het hulpje van Batman, Robin, ook zijn debuut maken. De game moet dit jaar nog uitkomen. De eerste Batman: Arkham Asylum kwam vorig jaar uit en werd door veel critici tot één van de beste superheldengames ooit benoemd.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou