Bandai Namco toont trailers van aankomende games | Gamer.nl

Bandai Namco toont trailers van aankomende games | Gamer.nl

Uitgever Bandai Namco toont vandaag nieuwe trailers van Tales of Zestiria, Attack on Titan, One Piece: Pirate Warriors 3 en andere titels getoond.

Tales of Zestiria is een Japanse rpg voor de PlayStation 3. Het spel speelt zich af in de fantasiewereld Green Wood en heeft een middeleeuwse setting. De focus van het spel ligt op verkenning en gevechten. Het spel is in Japan al te koop en verschijnt wereldwijd in het derde kwartaal van dit jaar. 

In de actiegame Attack on Titan: Humanity in Chains zijn spelers onderdeel van een Scout Regime. Het regime bestrijdt dodelijke Titan-krachten die de mensheid bedreigen. Het spel is gebaseerd op de manga Attack on Titan uit 2009 en komt naar de 3DS. De game wordt volgende maand uitgebracht. 

One Piece: Pirate Warriors 3 is een hack & slash-game waarin spelers de strijd aan gaan met gevaarlijke piraten. Het spel is te vergelijken met Dynasty Warriors, maar dan in het universum van One Piece. De game verschijnt in augustus op de Playstation 4, Xbox One en pc. 

In het nieuwe Godzilla-spel van Natsume Atari gaan monsters met elkaar op de vuist. In drie verschillende speltypes brengt Godzilla dood en vernietiging naar de stad. Het spel verschijnt op 14 juli op de PlayStation 3 en PlayStation 4. 

J-Stars Victory VS is een vechtspel die meerdere manga universums met elkaar combineert. Personages uit onder andere Naruto, Dragon Ball Z en One Piece gaan de strijd met elkaar aan. De game verschijnt vanaf 26 juni op de PlayStation 4, PlayStation 3, en PS Vita .

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou