Bandai Namco staat open voor meer Tales-remasters

Bandai Namco staat open voor meer Tales-remasters

Tales of Symphonia Remastered komt in februari uit, maar volgens Bandai Namco behoren remasters van andere games in de reeks zeker tot de mogelijkheid.

Dat meldt de uitgever in de vaak gestelde vragen-sectie van de Japanse Tales-website (via Nintendo Everything). "We horen van veel gepassioneerde fans overal ter wereld dat ze oude Tales-games op moderne systemen willen spelen. We zijn jullie als ontwikkelaar erg dankbaar. We richten ons op dit moment op de release van Tales of Symphonia Remastered, maar horen graag jullie suggesties in de toekomst."

Eerst is het dus tijd voor de remaster van Tales of Symphonia. De game verscheen oorspronkelijk in 2004 op de GameCube, maar kwam later ook uit op PlayStation 2, PlayStation 3 en pc. De remaster komt op 17 februari 2023 uit op Xbox Series, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch en draait in dertig frames per seconde. Dat is opmerkelijk, omdat het origineel op de GameCube in zestig frames per seconde draaide. De remaster moet wel verbeterde graphics en gameplay bevatten.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Had liever een Remake gezien. Tales of Symphonia is een top spel, maar het ziet er nog steeds meh uit.

0

Abyss zou ik wel graag willen zien, daar kregen we in Europa alleen maar een 3DS port. De Xillia duologie van de PS3 zou ik heel graag zien. Tales of Destiny hebben we nooit gehad en daar is een PS2 versie van, dat is ook nog mogelijk.

0

Aanbevolen voor jou