Nieuws
Mr Driller

Bandai Namco legt handelsmerken voor Klonoa en Mr. Driller vast

Nieuwe Encore-titels in Japan

Geschreven door Dagmar De Groot op
Bandai Namco heeft handelsmerken voor Klonoa en Mr.Driller vastgelegd, wat kan duiden op de release van een aantal remasters in Japan.

Bandai Namco heeft al eerder het woord ‘Encore’ gebruikt in de titels van hun remasters, denk hierbij bijvoorbeeld aan Katamari Demacy Reroll, die in Japan Katamari Demacy Encore wordt genoemd. Bandai Namco heeft recentelijk ook Kotoba no Puzzle: Moji Pittan Encore voor de Switch bekendgemaakt.

In totaal zijn er vijf nieuwe Encore-handelsmerken vastgelegd: Wagyan Land Encore, Splatter House Encore, Mr. Driller Encore, Genpei Touma Den Encore en Klonoa Encore. Het is dus mogelijk dat deze games in de toekomst remasters gaan krijgen.

Mr. Driller is een puzzelgame en kwam voor het eerst uit in 1999, de game was als eerst te spelen op de Namco System 12-arcade. Susumu Hori, de protagonist, moet een reeks aan gekleurde blokken vernietigen om op de bodem van het level te komen. Er kunnen verschillende combinaties gemaakt worden om ervoor te zorgen dat de blokken verdwijnen. Ook moet goed de zuurstofmeter in de gaten gehouden worden.

Voor Klonoa is het niet duidelijk om welke game het gaat met betrekking tot de mogelijke remaster. Klonoa verscheen in 1997 voor het eerst in de game Klonoa: Door to Phantomile voor PlayStation. Het vervolg, Klonoa 2: Lunatea's Veil kwam uit op PlayStation 2. Er zijn ook nog wat spin-offs voor GameBoy Advance en WonderSwan verschenen, alsmede een remake op Wii. Het handelsmerk is vastgelegd voor simpelweg Klonoa Encore.

Dit artikel delen:

Lees meer

Nieuw Tetris 99-evenement met Kirby aangekondigd Apple Arcade live op iOS 13-bèta
0

Reacties op: Bandai Namco legt handelsmerken voor Klonoa en Mr. Driller vast

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.