Baldur's Gate krijgt uitbreiding Siege of Dragonspear | Gamer.nl

Baldur's Gate krijgt uitbreiding Siege of Dragonspear | Gamer.nl

Digitaal distributieplatform Beamdog komt met 'Siege of Dragonspear', een nieuwe uitbreiding voor Baldur's Gate: Enhanced Edition. Deze verschijnt op pc, iOS en Android. Dat is te lezen op de officiële site van de uitbreiding.

Siege of Dragonspear speelt zich af tu en Baldur's Gate en Baldur's Gate 2. De uitbreiding voegt nieuwe omgevingen, monsters en voorwerpen toe. Ook zitten er nieuwe speelbare personages en een nieuwe verhaallijn in Siege of Dragonspear.

Spelers hebben Baldur's Gate: Enhanced Edition nodig om Siege of Dragonspear te kunnen spelen. Dat maakt het mogelijk om verder te spelen met een bestaand personage uit dat spel. Een releasedatum en prijs zijn nog niet bekend.

Fantasy-rpg Baldur's Gate kwam in 1998 uit en werd ontwikkeld door BioWare. Beamdog bracht de geüpdatete versie Enhanced Edition in 2012 uit op pc en later op iOS en Android. Deze versie bevatte verbeteringen zoals een nieuwe interface, maar ook inhoud die niet in het originele spel zat, zoals nieuwe personages.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou