Baldur's Gate 3 wordt op 6 juni weer getoond

Baldur's Gate 3 wordt op 6 juni weer getoond

Larian Studios toont op 6 juni tijdens de Guerrilla Collective Showcase meer van het langverwachte Baldur's Gate 3.

Dat meldt de studio op social media. Larian plaatst daarbij een kort filmpje met alvast wat beelden van de game. Na de Guerrilla Collective Showcase - waarin een grote hoeveelheid kleinere en middelgrote ontwikkelaars hun aankomende games tonen - is Larian van plan om op meerdere momenten tot release meer informatie over het spel nara buiten te brengen.

Baldur's Gate 3 moet ergens dit jaar als Early Access-titel beschikbaar komen op pc. Ook de Google Stadia-versie staat nog altijd gepland. De game draait op de nieuwe Divinity 4.0 engine en kan zowel in single- als multiplayer worden gespeeld. Volgens de makers bevat de game honderden locaties om te bezoeken, wat meer dan honderd uur aan gameplay oplevert. Daarbij bevat de game een turn-based modus. Gevechten in het spel zijn sowieso turn-based, maar door deze modus aan te zetten kunnen spelers voor alle situaties in de game, waaronder puzzels en het indelen van de party, hun tijd nemen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Uhm, de gevechten in het spel zijn NIET turn based normaal? je kan alleen op ieder moment het spel pauzeren om tactische keuzes te maken. Hebben jullie de eerdere video wel gekeken? Wat is het nut van een speciale turn based modus, als het spel al turn based is?

0

Aanbevolen voor jou