Nieuws
Balan Wonderworld

Balan Wonderworld krijgt op dag van release patch die besturing aanpast

Game komt op 26 maart uit

Geschreven door Michel Musters op
De aankomende platformer Balan Wonderworld krijgt op de dag van release een patch waarmee onder andere de besturing van de game aangepast wordt.

Dat laat ontwikkelaar Arzest weten via de website van uitgever Square Enix. De day one-patch is er omdat de ontwikkelaar op de hoogte is van de kritiek die de game heeft ontvangen gebaseerd op de demo die sinds begin dit jaar beschikbaar is.

De patch moet dan ook diverse belangrijke elementen van de game aanpassen. Zo moet de besturing van de game op de schop gaan, alsmede de besturing van de camera en de algemene balans van de game. Ook zou de moeilijkheidsgraad aangepast worden.

Balan Wonderworld bevat twaalf verschillende 'verhalen' gesitueerd in de bizarre wereld van Wonderworld. Spelers zijn de ster van de show en kunnen uit tachtig verschillende kostuums kiezen die allemaal eigen krachten hebben. De game is ontwikkeld door Sonic-bedenker Yuji Naka en komt op 26 maart uit voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox  Series X en S, Xbox One, Nintendo Switch en Steam.

Balan Wonderworld

Dit artikel delen:

Lees meer

Door P.T. geïnspireerde horrorgame Evil Inside komt op 25 maart uit Rockstar kort laadtijden GTA Online in dankzij oplossing van speler
1

Reacties op: Balan Wonderworld krijgt op dag van release patch die besturing aanpast

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Robbert.

    • 16 maart 2021 10:28
    Ze zouden hier beter nog een jaartje aan werken. De demo was tergend.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.