Bad Company 2 begint anders dan verwacht | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De singleplayermodus van Battlefield: Bad Company 2 begint in de Tweede Wereldoorlog. Dit blijkt uit een recent uitgekomen certificaat van het Entertainment Software Rating Board, de organisatie die in de Verenigde Staten games van leeftijdskeuringen voorziet.In het certificaat staat beschreven dat de game begint op een Japans eiland ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. Hoeveel levels van de campagne deze setting gebruiken is nog niet duidelijk. Na de Tweede Wereldoorlog speelt de game zich in de hedendaagse tijd af en bezoeken spelers onder andere besneeuwde gebieden, jungles en woestijnen.

Battlefield: Bad Company 2 komt op 5 maart uit. Het eerste deel was gericht op de singleplayer en viel vooral op door de vele grappen die de diverse personages in de game maakten. Bad Company 2 probeert meer balans te krijgen tu en de single- en multiplayer. De multiplayermodus draait vooral om samenwerken met het gehele squad.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou