Nieuws
Halo Infinite

Audioclip in Halo Infinite-test hint mogelijk naar battle royale-modus

343 Industries heeft nog niets bevestigd

Geschreven door Michel Musters op
Via een datamine van de Halo Infinite-multiplayertest is een geluidsbestand gevonden dat lijkt te hinten naar een battle royale-modus.

Het afgelopen weekend werd de multiplayertest voor Halo Infinite gehouden voor enkele uitgenodigde Halo Insiders. Dit weekend bleek al dataminers daarin bestanden vonden met spoilers over het verhaal in de campagne van de game.

Nu heeft men - via gameforum ResetEra - ook de stem van de aankondiger in de game gevonden die 'battle royale' zegt. Dat is opvallend, omdat ontwikkelaar 343 Industries tot dusver niet heeft aangekondigd dat Halo Infinite een battle royale-modus bevat. 

Mogelijk zit een battle royale-modus alsnog in de game, of wordt het na de release van het spel toegevoegd. Het is ook mogelijk dat de aankondiging voor de zekerheid is opgenomen, maar dat een dergelijke modus niet op de planning staat.

Halo Infinite verschijnt eind dit jaar voor Xbox Series X en S, Xbox One en pc. De game komt ook op Game Pass te staan. De multiplayer wordt geheel free-to-play.

Halo Infinite

Dit artikel delen:

Lees meer

Donkey Kong-gedeelte Super Nintendo World is mogelijk in aanbouw De Switch Oled biedt een aanzienlijke upgrade voor handheldspelers
1

Reacties op: Audioclip in Halo Infinite-test hint mogelijk naar battle royale-modus

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  KrisPain

  • 2 augustus 2021 12:33
  Een Battle Royale is ook een logische toevoeging, dat voor 343 ook niet zoveel extra moeite hoeft te kosten omdat de bouwstenen van Halo hier al geschikt voor zijn.
  Dit is tevens ook graag wat ik persoonlijk wil.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.