'Hollywood' is de naam van de chip die door ATI ontwikkeld is voor de Nintendo Revolution. In een interview met RevolutionReport liet ATI PR-manager John Swinimer zich uit over Hollywood.

Swinimer laat weten dat Hollywood een specifiek design is en op geen enkele wijze lijkt op PC technolgie. Het is dus geen andere versie van de Flipper-chip. Het is wel, net zoals de Flipper, van scratch af gebouwd voor een specifieke console. Het is echter een geheel andere architectuur dan een PC chip.

ATI heeft goed nagedacht over de warmte die een console als de Revolution voort kan brengen bij het ontwerpen van Hollywood. John laat weten dat er tegenwoordig veel technologie is die in de chip gestopt kan worden die zorgt voor vermindering van warmte uitstoot. Voor de Revolution is daar ook zeker rekening mee gehouden.

Op dit moment wordt nog gewerkt aan Hollywood, maar Nintendo heeft ATI laten weten dat de Revolution in 2006 klaar zal zijn, dus Hollywood ook.

Verder liet Swinimer weten dat er wellicht ATI stickers op de Revolution consoles geplaatst zal worden. Hierover dient nog goed gesproken te worden met Nintendo. Bij de GameCube was dit wel het geval dus het lijkt waarschijnlijk dat bij de nieuwe console dit voortgezet zal worden.

In de pers komt vaak naar voren dat de Revolution minder krachtig zal zijn dan de andere next-gen consoles. Voor ATI betekent dit echter geen minder grotere uitdaging. Net als Nintendo willen zij een goed product neerzetten en de Revolution tot een succes maken.