Atari komt met game gebaseerd op arcadeklassieker Breakout

Atari komt met game gebaseerd op arcadeklassieker Breakout

Atari geeft binnenkort Breakout: Recharged uit, een game gebaseerd op de klassieke arcadegame Breakout.

In het spel moeten spelers - net zoals in de klassieker - met een balletje blokken in levels kapotmaken. De game bevat daarbij moderne graphics en diverse power-ups, alsmede een soundtrack van componist Megan McDuffee, vooral bekend om haar geprezen soundtrack van River City Girls.

Spelers staat een eindeloze arcademodus alsmede vijftig uitdagende levels te wachten. Daarbij zijn er leaderboards om scores met andere spelers te vergelijken en kan de game lokaal in co-op gespeeld worden. 

Breakout: Recharged komt op 10 februari uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Nintendo Switch, Steam, Epic Games Store en de Atari VCS, een console van Atari die vorig jaar is gelanceerd.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Nooit echt de lol ingezien van het traditionele breakout concept. Leuk voor 10 minuten maar er is niets meer herhalend dat dit spelconcept. Op de MSX2 was er ooit een spel genaamd "Breaker" wat vertical scrolling had; dat was net een tikkie meer interessant maar nog steeds niet genoeg om het vol te blijven houden voor een high score (daarnaast de eindeloos herhalende chiptune muziek... ugh). De enige waar ik wel lol mee heb gehad is "Breakquest", een duivels moeilijk spel wat tegenwoordig gratis te downloaden is van de site met dezelfde naam. Dat spel wist het concept wel redelijk te vernieuwen en variatie in te brengen.

0
test

@gimbal2 Dit wilde ik ook posten, Breaker (op de msx2), dat concept ben ik helaas nooit meer tegengekomen. Je kon het ook multiplayer spelen. Enige vervelende was, geen pauzeknop, maar soms kon je hetballetje in een looping state houden. Maar leuk om te lezen dat het ook voor minstens 1 ander iemand het een indruk (genoeg) heeft achtergelaten :)

0

Ik zie liever een remake van Spy VS Spy.

0

Aanbevolen voor jou