Astral Chain-regisseur werkt aan nieuw project

Astral Chain-regisseur werkt aan nieuw project

Takahisa Taura, de regisseur van Astral Chain, werkt aan een nieuw project.

Dat laat Atsushi Inaba, de baas van ontwikkelaar PlatinumGames, weten in een interview met VGC. "We moeten onze superster bezig houden! Hij werkt aan iets, maar ik kan niet vertellen wat het is."

Inaba kon ook niet vertellen wanneer het nieuwe spel wordt onthuld. Wel liet hij weten "dat het fijn zou zijn" als het project binnenkort wordt aangekondigd.

Takahisa Taura werkte als lead designer aan Nier: Automata en was daarna de regisseur van Astral Chain. Laatstgenoemde game verscheen in 2019 voor Nintendo Switch.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik heb zo het gevoel dat er een Nintendo Direct zit aan te komen met veel PlatinumGames aankondigingen. Ze kwamen van de week al ineens uit de stilte met een bericht van "We willen graag Bayonetta3 laten zien, maar we wachten op Nintendo". En nu dan ineens "Wel liet hij weten "dat het fijn zou zijn" als het project binnenkort wordt aangekondigd." Dit zijn te veel berichten vanuit PlatinumGames over iets willen laten zien, omdat ze normaal bijna geen berichten naar buiten sturen als er geen aankondigingen aan komen. Een Nintendo Direct met Bayonetta3 en Astral Chain2.....dat zou nog eens een vette Direct zijn! :D

0

Aanbevolen voor jou