Assassin's Creed Valhalla-update laat spelers verschillende loadouts kiezen

Assassin's Creed Valhalla-update laat spelers verschillende loadouts kiezen

Er is een nieuwe update voor Assassin's Creed Valhalla uitgebracht waarmee er een nieuw gebouw in Ravensthorpe wordt toegevoegd en spelers kunnen schakelen tussen verschillende loadouts.

In het gebouw, de Armory, kunnen spelers vijf verschillende complete outfits tentoonstellen. Dit is onderdeel van een andere toegevoegde feature in de game: spelers kunnen vijf complete loadouts opslaan en daar via het menu makkelijk tussen schakelen.

Om alle vijf de loadout-slots te gebruiken moet de Armory natuurlijk wel een aantal keer van een upgrade worden voorzien. De Armory kan overigens sowieso pas gebouwd worden wanneer Ravensthorpe naar niveau 3 is geüpgraded. Daarbij heeft men 'foreign cargo' nodig als bouwmateriaal, dat met River Raids verdiend kan worden.

Verder voegt de update meer beloningen voor de River Raids-modus toe, waaronder nieuwe wapens en cosmetische items. Tot slot zijn er allerlei bugs weggewerkt. Op Reddit is een complete lijst met aanpassingen te vinden.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Deze week weer begonnen aan AC: Origins en hoewel deze heel erg lijkt op Odyssey (of eigenlijk andersom) is het wel echt weer leuk om in deze wereld rond te lopen. De AI is zoveel beter vanaf Origins, dit maakt het veel leuker om die forten vrij te spelen die ik in Odyssey ook al het leukste onderdeel vond. Dat hele verhaal in het heden mogen ze schrappen van mij, dat voegt niet echt veel meer toe zoals in de eerste delen, voor de echte kenner van het verhaal wellicht wel, maar voor die mensen die zo nu en dan eens een AC game oppakt, al speel ik deze nu voor de tweede keer vanwege de komende patch, mag dat er echt uit. Ben benieuwd wat de komende 60fps patch gaat doen op de Series X. Valhalla laat ik even aan me voorbij gaan, misschien dat ik de ooit nog eens oppak.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@coola nee je hebt gelijk natuurlijk. Ik bedoel voor de casual AC speler het meer toegevoegde waarde geven. Nu word ik tijdens het spelen ineens naar een andere tijd getrokken zonder enige inleiding en voegt imo niet veel toe aan het verhaal

0

Aanbevolen voor jou