Assassin's Creed Valhalla-update laat spelers game opnieuw downloaden

Assassin's Creed Valhalla-update laat spelers game opnieuw downloaden

Er komt volgende week een nieuwe update voor Assassin's Creed Valhalla uit. Spelers moeten door de update de complete game opnieuw downloaden.

Ubisoft liet dit op het officiële forum van de uitgever weten. Update 1.4.1 vergt een download van de complete game omdat het spel wordt geherstructureerd voor "toekomstige content en updates". 

Hierdoor moet het spel wel soepeler lopen. Zo moeten laadtijden korter worden en worden de algemene prestaties van de game verbeterd. Ook wordt de totale grootte van de game verminderd. Meer details over de aankomende patch volgen snel.

Eerder liet het bedrijf al weten dat Valhalla een tweede jaar aan dlc ontvangt, al zijn specifieke details nog niet bekendgemaakt. Volgens geruchten keert een eerder personage uit de reeks terug.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik begrijp best dat ze hier voor kiezen. Ik snap ook niet dat dit niet vaker gebeurd. Constant updaten en updaten lijkt mij ook niet te goede komen van een game. Zet dan zoals UBI nu doet een strakke geoptimaliseerde versie neer. Zal de filesize ook ten goede kunnen komen.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola misschien met Kassandra?

0
test

@coola jij weet dit vast: Heb gisteren deze game cadeau gekregen op PS5. Ik kon kiezen tussen Performance of Graphics. Loopt hij sinds de nieuwe update ook stabiel/goed op Graphics mode, of kan ik beter nog voor de Performance kiezen? Ben echt net begonnen. Grafisch in ieder geval een mooie game!

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@coola je hebt Flop game verkeerd getypt

0

Aanbevolen voor jou