Assassin's Creed: Unity uitgesteld naar november | Gamer.nl

Assassin's Creed: Unity uitgesteld naar november | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De game zou eerst op 28 oktober op pc, PlayStation 4 en Xbox One verschijnen. Volgens Ubisoft heeft het bedrijf iets meer tijd nodig om de puntjes op de i te zetten. "Nu we dicht bij het einde (van de ontwikkeling) komen, zijn we dicht bij ons doel, maar we hebben nog iets meer tijd nodig om de details toe te voegen en er voor te zorgen dat Unity uitzonderlijk wordt", aldus senior producer Vincent Pontbriand.

"We stellen de drang van gamers om de game te spelen en hun geduld enorm op prijs. Het is maar een paar extra weken. En die zijn het waard." Unity lanceert nu gelijktijdig met A a in's Creed: Rogue, de nieuwe AC-game voor Xbox 360 en PlayStation 3.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou