Assassin’s Creed: Brotherhood van grote invloed op de serie | Gamer.nl

Assassin’s Creed: Brotherhood van grote invloed op de serie | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Masters vertelde in een interview met het magazine PSM3 dat A a in’s Creed: Brotherhood een e entieel gedeelte van de franchise is en dat het een grote impact gaat hebben op toekomstige titels in de serie. Hierbij benadrukte hij een sterke verhaallijn en de multiplayer, die voor het eerst aanwezig is in de reeks.

“Ik denk dat mensen van tevoren wel een idee hebben over hoe het spel eruit zal gaan zien, maar die conclusie hebben ze vaak al te vroeg getrokken. Serieus: wanneer ze dit spel zien, spelen en ervaren, zullen ze begrijpen dat het eigenlijk een enorm grote game is”, liet Steve Masters in het interview weten.

“De toevoegingen die we in de gameplay en de verhaallijn hebben aangebracht zullen dingen voor altijd veranderen. Het gaat een goede ervaring worden waar mensen zeker van zullen gaan genieten”, voegde hij toe. A a in's Creed: Brotherhood verschijnt aankomende donderdag.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou