Assassin's Creed 2 maakt gebruik van bètaversie Uplay | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De bètaversie van de service richt zich vooralsnog alleen op het zogenaamde 'Win'-aspect van het systeem. Door verschillende opdrachten goed uit te voeren in een game van Ubisoft worden 'Units' verzameld. Deze units kunnen hierna ingeruild worden voor beloningen, zoals exclusieve content en levels voor in de game, maar bijvoorbeeld ook wallpapers.

Cro -platform

Uplay werkt cro -platform, wat betekent dat er met zowel de PC, Xbox 360 en Playstation 3 kan worden ingelogd op het account van de gebruiker. Opgespaarde punten kunnen in alle titels die de service ondersteunen worden gebruikt. De uitgever heeft aangekondigd dat ook Splinter Cell: Conviction en R.U.S.E. ondersteuning hebben voor Uplay.

Later zullen ook de 'Help', 'Share' en 'Shop'-aspecten aan de serviceworden toegevoegd. Wat deze precies inhouden en wanneer deze zullen worden geïntroduceerd is nog niet bekendgemaakt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou