Nieuws
Star Wars Kotor 2

Aspyr geeft tijdelijke oplossing voor Star Wars Kotor 2-bug op Switch

Ontwikkelaar werkt ondertussen aan een patch

Geschreven door Michel Musters op
Ontwikkelaar Aspyr heeft een cheat naar buiten gecommuniceerd waarmee spelers van de Switch-versie van Star Wars: Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords een game-breaking bug kunnen omzeilen.

Eerder deze week kwam naar buiten dat er een bug in de Switch-versie van Star Wars: Kotor 2 zit waardoor mensen de game niet uit kunnen spelen. Er is een crash die plaatsvindt na het Basilisk Crash-filmpje wanneer spelers op Onderon landen.

Aspyr heeft inmiddels naar buiten gecommuniceerd dat het op de hoogte is van het probleem en dat het werkt aan een patch om het op te lossen. In de tussentijd kunnen spelers echter een cheatcode gebruiken wanneer ze deze crash tegenkomen. Het bedrijf schrijft in een FAQ het volgende: "Klik driemaal op de linker analoge stick, open het cheatmenu, kies warp, en reis naar OND504." Op die manier slaan mensen een gedeelte van het spel over.

Aspyr werkt op dit moment samen met Saber Interactive aan een volledige remake van de eerste Knights of the Old Republic. Die game moet op een onbekende datum op PlayStation 5 en pc uitkomen. Het bedrijf gaf eerder ook opnieuw Star Wars: Jedi Knight 2, Episode 1 Racer en Republic Commando uit.

Dit artikel delen:

Lees meer

Yuji Naka bevestigt dat Sonic 3-muziek door Michael Jackson is geschreven Bewegende beelden van geannuleerd vervolg op Scarface-game getoond
0

Reacties op: Aspyr geeft tijdelijke oplossing voor Star Wars Kotor 2-bug op Switch

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.