Ashley in Resident Evil 4 Remake gebaseerd op Nederlands model

Ashley in Resident Evil 4 Remake gebaseerd op Nederlands model

Het Nederlandse Instagram-model Ella Freya heeft haar uiterlijk verleend aan Ashley in de remake van Resident Evil 4.

Freya, die in Japan woont, meldde vlak na de aankondiging van de game op social media dat zij haar uiterlijk verleent aan Ashley Graham, de dochter van de Amerikaanse president in de game. "Toen ik de trailer voor het eerst zag barstte ik bijna in tranen uit. Ik ben zo blij."

Hoewel niet bevestigd, is het waarschijnlijk dat Freya alleen haar uiterlijk verleent en verder niet in de game acteert. Iets soortgelijks werd gedaan met het personage Jill Valentine in Resident Evil 3 - zij is qua uiterlijk gebaseerd op een Russisch model. Ashley in de oorspronkelijke Resident Evil 4 is gebaseerd op het model Brooke Elizabeth Mathieson en ingesproken door actrice Carolyn Lawrence.

De remake van Resident Evil 4 werd afgelopen week tijdens de State of Play-uitzending aangekondigd. De game komt op 23 maart 2023 uit op PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc. Er is ook PlayStation VR2-content rondom de game in ontwikkeling, al is daar verder nog niets over bekend.

Resident Evil 4

Resident Evil 4 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Lijk wit is de mode van tegenwoordig.

0
test

@DarkraverX Dat is in Japan al een aantal decennia. En aangezien dit een model is die in Japan woont en waarschijnlijk meer met Japan heeft dan Nederland is het logisch dat ze zulke look ambieert. Mensen im japan willen zo wit mogelijk zijn. En dat terwijl hun eigenlijke kleur licht getint is. Ik snap het ook niet maar het is niet nieuw daar hoor. Dus echt niet tegenwoordig. En zelfs cultureel zo bepaald. Kijk maar naar geisha looks. En ook van die theater dingen. Veel maskers hebben veel wit, en ze gebruiken veel witte make up in traditionele dingen. Dus mogelijk is dit niet al decennia maar al eeuwen.

0
test

@watashi wa maurice desu. Dat is inderdaad in meerdere Aziatische landen zo. Mijn vriendin is Filippijnse en ook daar willen de dames zo blank mogelijk zijn.

0
test

@watashi wa maurice desu. Dat schoonheidsideaal is vooral ontstaan omdat van oudsher de adel een lichte huidskleur had, aangezien deze niet op het land werkten. Mensen met een getinte huid waren laag geplaatsten, die vooral op het land werkten.

0

Leuk voor die meid maar waarom staat haar foto niet in het artikel?

0

@JohnnyLoco even goed kijken.

0
test

@JohnnyLoco Misschien is er iets fout gegaan toen je de pagina aan het inladen was? Ik heb expres (op moment van publicatie al) foto's van haar in het artikel geplaatst.

0

@MichelMusters Ja dat kan natuurlijk gebeuren. No biggie. Toen ik de header las dacht ik het zal dan wel dat model zijn die voor Metal Gear model was voor Quiet. M.a.w. Stephanie Joosten.

0

Aanbevolen voor jou