Alweer het derde en tevens laatste deel van de Sands of Time reeks van Prince of Persia is dit najaar in aantocht. Het afsluitende deel vertelt hoe de Prins terugkeert naar zijn geboortestad en aldaar tot de verschrikkelijke ontdekking komt dat de Sands of Time ook reeds hier toegeslagen hebben.

In een vier en een half minuut durend filmpje loodst Ben Mattes de kijker door de vele omgevingen die Prince of Persia 3 rijk zal zijn. Daarbij wordt uitleg gegeven over de invloeden die steden als Cairo en Marakesh hebben gehad op de uiteindelijke ontwerpen die in de game terug te vinden zijn.

Je kunt het filmpje downloaden door op het onderstaand plaatje te drukken.

Om het 41 MB zware bestand te kunnen downloaden moet je rechtermuisknop en save link as gebruiken (of koppeling / doel opslaan als).Dit keer dus geen vervelende Engelse voice-over, maar een normaal Engels sprekend persoon. Let wel, halverwege komt wel een Fransman aan het woord die nog wel een voice-over nodig heeft. Je zou toch zeggen dat de Fransen onderhand wel een aardig woordje Engels moeten kunnen spreken. Wellicht wordt de volgende reeks King of France: Baguette and Wine?