Arnold Schwarzenegger krijgt rol in dlc van Predator: Hunting Grounds

Arnold Schwarzenegger krijgt rol in dlc van Predator: Hunting Grounds

Een aankomende uitbreiding van Predator: Hunting Grounds voegt Dutch als speelbaar personage toe. Arnold Schwarzenegger hervat zijn rol.

De aankomende update draait om Dutch, het personage uit de in 1987 verschenen film. Er verschijnt gratis dlc, waarmee audiotapes aan de game worden toegevoegd waaruit blijkt wat Dutch allemaal heeft meegemaakt sinds de eerste film. Deze tapes worden daadwerkelijk ingesproken door de bekende acteur.

Daarnaast komt er betaalde dlc, waarin Dutch een speelbaar personage is. Daarbij kan hij de QR5 'Hammerhead' Rifle en zijn mes gebruiken. De wapens komen wel voor alle spelers beschikbaar - niet alleen degenen die de dlc aanschaffen.

Zowel de gratis als betaalde dlc verschijnen op 26 mei. Predator: Hunting Grounds is een competitieve, asymmetrische multiplayer-game dat zich afspeelt in het universum van de gelijknamige films. Eén speler kruipt in de huid van de buitenaardse jager, terwijl andere spelers soldaten zijn. Het spel is beschikbaar op PlayStation 4 en pc.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

hopelijk gaat het lijken op Alien vs Predator2, die vond ik erg cool. Werd alleen wel snel misselijk toen ik met de alien speelde hehe.

0
test

Dutch, een hoofdpersonage van Predator in betaalde DLC stoppen, wat een flauwekul. Ben benieuwd wat ze nog meer verzinnen! Painless, de minigun als DLC? Welke gebruikte werkt door Blain. (ook betaalde DLC)

0

@El Ninjo Ol painless was een pre order exclusive. Net als de jungle hunter 87 uit de film.

0

Aanbevolen voor jou