Globalstar Software, het budgetlabel van Take 2 Interactive, kondigt vandaag aan dat Army Men: Sarge's War ook op PC, PS2 en Xbox zal verschijnen. Het spel werd oorspronkelijk in Amerika al uitgebracht op de GameCube, Europa leek de groene soldaatjes echter bespaard te blijven.

Army Men is immers hét schoolvoorbeeld van hoe je gamereeksen níet hoort uit te melken. Met de regelmaat van de klok werden nieuwe titels op de markt gebracht en elk deel was weer slechter dan zijn voorloper. Wat ooit begon als een leuke, simpele actiegame eindigde al snel in een overvloed aan bagger waar weinig gamers nog vrolijk van werden.

Met de ondergang van 3DO, de boosdoener achter de reeks, leken de groene soldaatjes voorgoed verleden tijd. Helaas was dat buiten Globalstar gerekend. Onderstaande screenshots laten je alvast de verbluffende grafische kwaliteit van dit nieuwe deel zien. In juli mogen we er al van genieten! De prijs is alvast wel meegenomen, de Xbox versie zal een €19,95 gaan kosten, de PS2 en PC versie kun je al voor €14,95 op de kop tikken. Dus eigenlijk zouden we ook niet mogen klagen.