Nieuws
Deathloop

Arkane Studios' Deathloop uitgesteld naar 2021

Verschijnt op PlayStation 5 en pc

Geschreven door Michel Musters op
Deathloop, de nieuwe game van Prey- en Dishonored-ontwikkelaar Arkane Studios, is uitgesteld naar het tweede kwartaal van 2021.

De game zou eerst eind dit jaar voor PlayStation 5 en pc verschijnen, maar via social media laat de ontwikkelaar weten dat dit niet meer haalbaar is. Dit komt onder andere doordat de ontwikkelaars tijdens de coronacrisis vanuit huis moeten werken. Daardoor kost het meer tijd om de game te ontwikkelen en "de kwaliteit te bereiken die een Arkane-game en een next-gen ervaring definieert".

In Deathloop arriveren spelers op een wetteloos eiland genaamd Blackreef. Spelers kunnen in Deathloop het eiland verkennen dat gevuld is met indrukwekkende omgevingen op de manier die zij wensen. Men krijgt de taak om doelwitten over het hele eiland uit te schakelen om uiteindelijk de cyclus, de Deathloop, te beëindigen. Arkane laat weten binnenkort een update over het spel te geven.

Dit artikel delen:

Lees meer

Resident Evil 7 verschijnt begin september op Xbox Game Pass Subnautica, Hades, Manifold Garden en meer komen naar Switch
0

Reacties op: Arkane Studios' Deathloop uitgesteld naar 2021

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.