Arkane-game Redfall verschijnt op 2 mei

Arkane-game Redfall verschijnt op 2 mei

Arkane Studios heeft tijdens de Developer_Direct aangekondigd dat Redfall op 2 mei uitkomt.

Er gingen al geruchten dat het spel ergens in mei zou verschijnen en dat blijkt nu dus te kloppen: 2 mei om precies te zijn. Tijdens de livestream werd er ook een uitgebreide presentatie over de game gegeven waarbij er gameplay werd getoond.

Redfall speelt zich af in een gelijknamig dorp op een eiland, dat is bezet door vampiers die de zon blokkeren. In de game kiezen spelers een personage om samen met anderen spelers of alleen de wezens uit te schakelen. 

De game wordt zoals gezegd ontwikkeld door Arkane, de makers van games als Dishonored, Prey en Deathloop, en komt naar Xbox Series X en S, pc en Game Pass.

Microsoft heeft laten weten dat er een speciale Bite Back Edition van de game uitkomt met daarin de Hero Pass. Dit geeft spelers toegang tot twee speelbare helden die na de release worden toegevoegd, alsmede het Throwback Outfit Pack, een wapenskin en een tactisch staak als wapen-attachment. Mensen die de game reserveren of het straks via Game Pass speler ontvangen de Vampire Hunter Pack, met een uniek Grim Tide-jachtgeweer, een wapenskin voor de Polar Vortex en een Blood Avenger-staak als attachment.

Lees meer details over Redfall in dit artikel op Xbox Wire.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou