Ark 2 uitgesteld naar eind 2024, remaster van eerste game onthuld

Ark 2 uitgesteld naar eind 2024, remaster van eerste game onthuld

Ark 2 komt naar pc, Xbox Series en Game Pass

Ark 2, het vervolg op Ark: Survival Evolved, is uitgesteld naar eind 2024.

Dat heeft Studio Wildcard aangekondigd. Het spel dat in 2020 werd aangekondigd stond eigenlijk gepland voor een release dit jaar, maar de ontwikkelaar heeft meer tijd nodig om de kracht van Unreal Engine 5 te benutten. De studio maakt duidelijk dat er dit jaar geen nieuwe beelden van de game uitkomen.

Ark 2 komt in ieder geval naar Xbox Series X en S en pc. Ook komt het spel op release op Gme Pass te staan - en blijft het spel daar minstens drie jaar op staan. In de eerste trailer van de game was al te zien dat Vin Diesel, uit onder andere de Fast & Furious-films, de rol van hoofdpersonage Santiago speelt. 

Om fans zoet te houden komt in augustus dit jaar Ark: Survival Ascended uit, een Unreal Engine 5-remaster van Ark: Survival Evolved. De game heeft allerlei visuele verbeteringen, alsmede aanpassingen aan de gameplay. Wanneer de game uitkomt gaan de servers van het oorspronkelijke spel offline. De game komt naar PlayStation 5, Xbox Series en pc, maar kan op de laatstgenoemde twee platforms niet los gekocht worden, alleen als onderdeel van een pre-order van Ark 2, die ook toegang geeft tot een bèta van het vervolg wanneer die uitkomt.

Ark
Ark

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Lees en begrijp ik het nou goed dat je dus verplicht bent om de remake te kopen om nog online te kunnen spelen? Dat zou wel een beetje een actie zijn waar veel gamers best kwaad over kunnen worden. Zo van haha we maken een remake van de gane die jullie spelen en dus gooien we de servers van de game sie jullie nu spelen offline zodat jullie de keuze hebben of niet meer online spelen of de remake aanschaffen er wel online spelen? Of begrijp ik het nou verkeerd?

0
test

@AgeQned Dat lees je goed, en de community is niet blij. Maar wel een typische dickmove die perfect past bij deze ontwikkelaar.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@CroniC Typisch voor die ontwikkelaar. Game zat nog vol met bugs (nog steeds trouwens) en dan al geld vragen voor nieuwe DLC. Schofterig verdienmodel.

0

Aanbevolen voor jou