Nieuws
Arc Raiders

Arc Raiders uitgesteld naar volgend jaar

Van de makers van de Battlefield-games

Geschreven door Michel Musters op
Arc Raiders, de eerste game van Embark Studios, is uitgesteld naar 2023.

De game werd eind vorig jaar tijdens The Game Awards onthuld en had eigenlijk dit jaar uit moeten komen, maar volgens de ontwikkelaar is er meer tijd nodig zodat de game "de volledige potentie kan bereiken". Embark Studios laat weten dat het binnenkort meer details deelt en dat er meer tests met spelers gehouden moeten worden.

Arc Raiders is een free-to-play, coöperatieve, third-person actie-shooter waarin spelers met hun squad de mechanische Arc, die uit de ruimte komen, moeten tegenhouden. De studio wordt gerund door Patrick Söderlund, die voorheen bij Dice aan de Battlefield-reeks werkte. In 2018 vertrok Söderlund na vele jaren in dienst te zijn geweest in richtte hij de onafhankelijke studio in Stockholm op.

Arc Raiders moet in 2023 uitkomen op PlayStation 5, Xbox Series X en S en Steam. Bekijk hieronder nog eens de trailer die tijdens The Game Awards werd uitgezonden.

Dit artikel delen:

Lees meer

YouTube komt deze maand met 'interactieve gaming livestream' PUBG-makers werken aan game gebaseerd op Koreaanse fantasiereeks
0

Reacties op: Arc Raiders uitgesteld naar volgend jaar

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.