Nieuws

AR-minigames keren niet terug in Watch Dogs 2

Naadloze co-op heeft de prioriteit

Geschreven door Delano Zoon op

Watch Dogs 2 bevat geen AR-minigames, terwijl de eerste game dat wel had. Dat vertelt game director Danny Belanger in een gesprek met GamingBolt.

"De AR-minigames uit Watch Dogs zullen niet terugkomen in het vervolg", aldus Belanger. "We bieden meer ontdekkingsmogelijkheden in de stad. Dus als je door de stad loopt open je Nethack, om zo nieuwe operaties en geheimen te vinden die zorgen voor nieuwe zijmissies."

Eerder was al bekend gemaakt dat Watch Dogs 2 geen torens bevat die gamers specifiek moeten beklimmen om zo nieuwe missies en andere belangrijke punten op de map te krijgen. Spelers moeten nu dus Nethack gebruiken om de game te verkennen.

Belanger vertelde daarna ook nog kort over de multiplayer. Hij maakte duidelijk dat het realiseren van naadloze co-op prioriteit heeft voor Watch Dogs 2."Wat ik kan zeggen is dat we naadloze co-op implementeren in de game; spelers kunnen gemakkelijk in de game van iemand anders komen om dingen te hacken." 

"Je bent lid van een hackersgroep genaamd Dedsec, dus we willen dat deze hackers gaan samenwerken", vervolgt Belanger. "Je kunt zomaar iemand tegenkomen om co-op missies mee te spelen. We hebben missies gemaakt die speciaal bedoeld zijn voor co-op en omdat ze uitdagend zijn is het goed om een vriend te hebben die je kan helpen."

Watch Dogs 2 komt op 15 november naar pc, Xbox One en PlayStation 4.

Bron: GamingBolt

Dit artikel delen:

Lees meer

Perfect Dark en Crackdown genoemd in Killer Instinct-enquête Het programma van Summer Games Done Quick: 5 juli
1

Reacties op: AR-minigames keren niet terug in Watch Dogs 2

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    timtim96

    • 5 juli 2016 10:47
    Een keer gedaan, was niks voor mij. Als het schaken er maar wel in zit!

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.