April-update Sea of Thieves uitgekomen

April-update Sea of Thieves uitgekomen

De april-update van Sea of Thieves is uitgekomen. In de update zijn onder andere eindelijk katten aan de game toegevoegd.

De april-update van Sea of Thieves, Ships of Fortune, is de grootste update voor de game tot nu toe. Naast de katten (met bijpassende outfits), heeft Tall Tale nog veel meer nieuwe dingen toegevoegd zoals gestegen level caps nieuwe manieren om goud en reputatie te verdienen, een nieuw revive-systeem en meer PvP-actie.

Het is vanaf vandaag ook voor spelers mogelijk om zich bij hun favoriete traders aan te sluiten, waardoor ze een Emissary (afgezant) worden voor Gold Hoarders, Merchant’s Guild, Athena’s Fortune, of de Order Of Souls. Bij de traders kunnen spelers met hun trader-loot komen aanzetten, om geld goud en reputatie mee te verdienen. De level cap voor elk van die facties is daarnaast verhoogd tot 75. Daarnaast is het ook mogelijk om cosmetische attributen voor een factie verdienen.Voor meer informatie over Emissary's, kunnen spelers de Outpost bezoeken en spreken met de vertegenwoordiger van de factie waar zij zich bij willen aansluiten. Hou er rekening mee dat het wel flink wat knaken gaat kosten.

Zoals gezegd is er óók een PvP-factie toegevoegd: Reaper's Bones. In plaats van dat een speler zelf een Emissary wordt voor een factie moet die hierbij juist op Emissaries jagen en op die manier goud en reputatie verdienen. Deze Reapers verschijnen gewoon op de kaart op het schip net als alle andere Reaper-vlaggen.

Al met al dus een flinke update met veel toegevoegde content. Lees alles over de update in detail op de officiële Xbox-site. Sea of Thieves is nu uit op de pc en Xbox One.

Lees hier onze review over de pc-versie van de game.

Sea of Thieves

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

"heeft Tall Tale nog veel meer nieuwe dingen toegevoegd...". Denk dat er twee dingen door elkaar worden gehaald, Rare is de ontwikkelaar en de Tall Tales zijn onderdeel van het spel (lijkt op Telltale Games) 😁

0

Aanbevolen voor jou