Apple Music nu beschikbaar op Xbox-consoles

Apple Music nu beschikbaar op Xbox-consoles

Er is een Apple Music-app uitgebracht op Xbox Series X en S en Xbox One.

De app kan nu voor niets gedownload worden op Xbox-consoles, al is voor gebruik wel een abonnement nodig. Met de app kan in het consolemenu en in games geluisterd worden naar muziek die op de streamingdienst staat.

Op Xbox was Spotify al wel jarenlang verkrijgbaar. Dit is een soortgelijke muziekstreamingdienst. Apple Music kwam daarnaast vorig jaar al uit op PlayStation-consoles.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Mooi, dat is stap 1. Nu graag ondersteuning om Spotify en Apple Music als zender in Forza en andere games in te bouwen

0
test

@mhnl1979 als zender? Hoe zie je dat precies voor je? Welke songs gaat ie dan draaien? Je kan Spotify toch gewoon op de achtergrond draaien, doe ik bij menig game; werkt perfect. In game music uit (of radio off, maar dan heb je geen skillsongs), playlist aan en gaan. Soms beetje tweaken qua volumes. Maar werkt goed. Ik gebruik het nu standaard in Forza, Tony Hawk en Session.. Binnenkort ga ik Scorn spelen met Tool op de achtergrond. Even checken of dat wat is, haha

0
test

@kleinekoosjer Ik wilde dat dus doen met Dragon Quest 11 om die vreselijke soundtrack niet te hoeven horen (want mijn god, dat is verreweg de meest afschuwelijke game muziek die ooit gecomponeerd is, echt zo verschrikkelijk slecht) maar dat mag dus niet. Omdat die arrogante kwal van een Koichi Sugiyama (de componist) dat niet toe liet.

0

@kleinekoosjer ik weet dat in het verleden wel zo werkte

0

Aanbevolen voor jou