Nieuws
Apex Legends

Apex Legends krijgt dit seizoen tweede nieuwe personage

Ook nieuw wapen en twee items

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
De Apex Legends-pagina op de website van PlayStation onthult dat er een tweede nieuwe personage komt naar het spel. Ook een nieuw wapen en twee items worden geïntroduceerd volgens de omschrijving op de pagina.

Vorige week is het eerste seizoen van Apex Legends, Wild Frontier, van start gegaan. Naast dat er een Battle Pass kan worden aangeschaft en spelers beloningen kunnen verdienen door in level omhoog te gaan, is ook het speelbare personage Octane toegevoegd aan de battle royale-game van Respawn Entertainment.

De website van PlayStation heeft nu onthuld dat er een tweede personage naar Apex Legends komt tijdens Wild Frontier. Op de pagina van het spel, waar een overzicht en omschrijving van de battle royale-game wordt weergeven, is namelijk te lezen dat twee nieuwe personages worden gelanceerd tijdens het 12 weken durende seizoen. Dit betekent dat er naast Octane nóg een personage zal verschijnen.

Op dezelfde pagina is ook te zien dat er een nieuw wapen beschikbaar gaat zijn dit seizoen. Dit wapen werd al kort getoond aan het einde van de Wild Frontier-trailer van Apex Legends. Verder wordt omschreven dat twee nieuwe items worden geïntroduceerd die een nieuwe en innovatieve manier van spelen gaan toevoegen aan het spel.

Respawn Entertaint heeft nog geen officiële aankondigingen gedaan over het nieuwe personage, het wapen en de items. Eerder deze maand waarschuwde Jay Frechette, community manager van de ontwikkelaar, nog dat spelers de vele datamines en geruchten die circuleren op het internet niet te serieus moeten nemen.

Apex Legends is te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen:

Lees meer

Sekiro-mod laat spelers boven 60 frames per seconde spelen The Division 2 laat zien hoe goed een loot-shooter kan zijn
1

Reacties op: Apex Legends krijgt dit seizoen tweede nieuwe personage

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Millman7

    • 25 maart 2019 18:02
    Wattson dus

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.