Nieuws

Apex Legends behaalt tien miljoen spelers binnen drie dagen

Sneller dan Fortnite

Geschreven door Lucas May op
Apex Legends is binnen 72 uur door in totaal tien miljoen spelers is gespeeld. Dit maakt Respawn Entertainment-baas Vince Zampella bekend in een blogpost.

Eerder maakte de ontwikkelaar al bekend dat er binnen acht uur na release een miljoen spelers de gratis battle royale-game hebben gedownload. Nu is onthuld dat binnen drie dagen tien miljoen spelers Apex Legends hebben geprobeerd. Hiernaast wordt bekendgemaakt dat op het toppunt er 1 miljoen gelijktijdige spelers actief waren. Het totale aantal van tien miljoen is sneller bereikt dan Fortnite, die dit in twee weken wist te behalen.

Apex Legends werd maandag gelanceerd door Respawn Entertainment en is een free-to-play battle royale-game voor PS4, pc en Xbox One. Gebruikers op Microsofts console in onder andere Nederland, Zweden en Denemarken die de taal van hun console niet in het Engels hadden staan, hebben last van het probleem dat alle tekst in Apex Legends in het Duits werd vertoond.

Lees ook 'Apex Legends neemt het op tegen Fortnite' waarin Ron zijn eerste ervaringen met de Titanfall-battle royale bespreekt.

Dit artikel delen:

Lees meer

Live om 15:00: Gamend het weekend in met Apex Legends Voorspel: Queer games als culturele artefacten in het museum
0

Reacties op: Apex Legends behaalt tien miljoen spelers binnen drie dagen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.