Animatiestudio Aardman werkt aan serie rondom Raving Rabbids | Gamer.nl

Animatiestudio Aardman werkt aan serie rondom Raving Rabbids | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"De niet zo heel subtiele humor van de Rabbids heeft van hen iconen binnen en buiten videogames gemaakt", aldus Ubisoft's Xavier Poix. "Aardman begrijpt deze humor precies en we zijn enorm enthousiast om samen met hen de Rabbids naar een nieuw medium en nieuw publiek te brengen."

Ook bij Aardman heeft men er zin in. Miles Bullough: "Toen we de kans kregen om met Ubisoft aan de Rabbids te werken sprongen we er meteen op en we zijn absoluut verliefd op de personages en kunnen niet wachten om ze naar een televisiepubliek te brengen." Wanneer de serie af moet zijn is nog niet bekend.

Raving Rabbids

 De Raving Rabbids kwamen voor het eerst voor in de launch-game voor Wii, Rayman: Raving Rabbids, waarin spelers verschillende minigames kunnen spelen met de getikte konijnen in de hoofdrol. Inmiddels zijn er meerdere vervolgen op diverse systemen verschenen, al is de Wii de thuishaven van de Rabbids gebleven. In november komt een nieuwe game in de reeks uit, Raving Rabbids: Travel in Time.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou