Animal Crossing: New Horizons bevat lokale multiplayer voor vier spelers

Animal Crossing: New Horizons bevat lokale multiplayer voor vier spelers

Nintendo heeft meer details gegeven over de multiplayer van Animal Crossing: New Horizons. Zo bevat de game voor het eerst in de franchise een lokale multiplayer voor vier spelers.

Het bedrijf gaf deze info aan op de officiële website. De vier spelers kunnen tegelijk op één console via lokale multiplayer hetzelfde eiland verkennen. Online of via een lokale draadloze verbinding kunnen zelfs maximaal acht spelers op hetzelfde eiland rondlopen.

Het is daarbij wel belangrijk om in het achterhoofd te houden dat er per console maar één eiland verkend kan worden. Iedereen die een account op één en dezelfde Switch heeft, moet dus hetzelfde eiland verkennen. Animal Crossing: New Horizons komt op 20 maart uit voor de Switch.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ehh het zat ook al bij new leaf er in en ook tot 4 spelers dus niet echt nieuw voor de franchise Gaat weer een hoop tijd in zitten vrees ik 😅

0
test

@Jumpman Vier spelers op één console is wel nieuw zover ik begreep, toch?

0
test

@MichelMusters dat zou kunnen maar dat wordt er niet gesteld. Alleen dat local multiplayer voor 4 nu voor het eerst is 😜. Maar net als op de 3ds verwacht ik dat dit ook zo zal zijn dat je met je eigen game start, in een bootje stapt en samen op een eiland samen komt waar de host zit. Dus zal je nog steeds niet echt op 1 console spelen maar 4 consoles die samen moeten komen, zoals dat ook met 4 3ds sen ging. Het is anders teveel gedoe met split screens en je gaat ook geen 8 joycons steeds koppelen aan een systeem. Maar ben zeker wel benieuwd ernaar. Zo als het op de 3ds ging werkte eigenlijk perfect.

0

Persoonlijk teleurstellend nieuws. Vooral als je het vergelijkt met New Leaf, waar maar één de burgemeester kon zijn, had ik toch gehoopt dat met de account functie op de Switch dit juist anders zou zijn. Gelukkig koopt mijn vriendin haar eigen Switch.

0

Aanbevolen voor jou