Angry Birds vliegen naar consoles | Gamer.nl

Angry Birds vliegen naar consoles | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Naast de singleplayerervaring die ook op de mobiele versies is terug te vinden, zou er voor de nieuwe versies ook aan een multiplayer gewerkt worden. Dit blijkt uit een Twitterbericht over de Social Gaming Summit, een evenement in Londen waarbij Vesterback ook aan het woord was. Wanneer de consoleversies precies zullen verschijnen is niet bekend. Ook is niet zeker in welke vorm zij worden uitgebracht. Waarschijnlijk zal het spel als downloadbare titel verschijnen op WiiWare, de PlayStation Store en Xbox Live Arcade, maar dit is nog niet bevestigd.

In Angry Birds, dat inmiddels ruim tien miljoen verkochte exemplaren op mobiele platformen op zijn naam heeft staan, dient de speler een stel vogels met een katapult te lanceren om zo de over het level verspreide varkens uit te schakelen. Dat kan zowel door deze direct te raken als door het terrein waarop zij zich bevinden te laten instorten. De game wordt dan ook vaak vergeleken met Worms en Boom Blox.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou