Angry Birds in februari naar Facebook | Gamer.nl

Angry Birds in februari naar Facebook | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Angry Birds zou aanvankelijk afgelopen zomer al naar het populaire sociale netwerk komen, maar haalde die planning niet. De Facebook-versie van de game krijgt een aantal vernieuwingen ten opzichte van eerdere versies. Zo wordt er een sterkere nadruk gelegd op het spelen met vriendendoor het introduceren van online ranglijsten.

Ook worden er nieuwe power-ups aan de game toegevoegd, zoals speciale vogels of een aardbeving. Spelers kunnen deze verdienen tijdens het spelen, maar ze ook kopen voor 99 dollarcent. Volgens Vesterbacka is veertig procent van de Angry Birds-spelers geïntere eerd in het aanschaffen van power-ups, terwijl dat bij andere games drie of vier procent zou zijn.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou